PR AGENCIJA NOVELUS nudi popoln servis, celostno izvedbo odnosov z javnostmi, idejno zasnovo ter kreativno oblikovanje. To bo vašemu podjetju dalo dodatni zagon.

Vaša ponudba je samo klik stran
Stiki z javnostmi

PROJEKTI

O PODJETJU

Agencija Novelus je prisotna na slovenskem tržišču vse od leta 2007. Ekipa 10ih komunikaterjev nenehno razvija nove trende, osvaja drugačna znanja in osmišlja inovativne zgodbe. Pod našim okriljem trenutno žanje uspehe več ko 30 naročnikov.

KAJ?

Za vas ustvarjamo kreativne, dinamične in drugačne zgodbe. Osmišljamo ideje, ki jemljejo dih in pustijo pečat na spominu mnogih. Kreiramo svet in življenje okrog nas – ta se prav zaradi tega vrti hitreje.

ZAKAJ?

Napoleon je rekel: začeti boj brez strategije nima smisla. Tega načela se smiselno držimo tudi mi, zato našim naročnikom pomagamo na poti uspeha, da so zgodbe, ki se gibljejo okrog nas, smiselne. Da imajo svoj cilj in primerno orožja za njegovo izvedbo. Šele takrat boste dosegli svoje občinstvo, s pravim sporočilom, na pravi način.

KAKO?

Analiziramo, osmišljamo, optimiziramo, razvijamo, kreiramo; z eno besedo rišemo in pišemo. Tako, da je razumljivo za vse, tudi tiste »mimoidoče«. Vseh projektov, tistih bolj in tistih manj zahtevnih, se lotevamo z enako vnemo in optimizmom.

ZA KOGA?

Za tiste, ki nam zaupajo in v nas verjamejo!

 

"Resnica ni resnica, DOKLER VAM LJUDJE NE VERJAMEJO.
In vam ne morejo verjeti, ČE NE VEDO, O ČEM GOVORITE
in ne morejo vedeti, o čem govorite, ČE VAS NE POSLUŠAJO 
in vas ne bodo poslušali, ČE JIM NISTE ZANIMIVI.

Zanimivi jim boste postali, ko boste govorili DOMISELNO, ORIGINALNO IN SVEŽE."

- William Bernbach

 •  
  Matej Grabrovec

  Matej Grabrovec

  Direktor

  Vizionar, teoretik in eden najboljših prodajnikov vseh časov. Steber ekipe, ko ta ne ve, katero teoretsko področje bi še dodobra spoznala. Vizija usmerjati se v splet in prodajati le tisto, kar bo temelj prihodnosti, je glavno vodilo njegove komunikacije.

 •  
  Katja Grabrovec

  Katja Grabrovec

  PR Direktorica

  Nekdanja novinarka v nekaterih večjih slovenskih medijih je že zelo zgodaj spoznala, da bo prav poklic komuniciranja utiral njeno življenjsko pot. Danes je Katja svetovalka na področju odnosov z javnostmi številnim slovenskim podjetjem in članica Inštituta za odnose za javnostmi v Avstraliji (PRIA).

 •  
  Martina Breg

  Martina Breg

  Vodja oblikovanja

  Za vse linije, barve in oblike, ki kreirajo design naših zgodb, je odgovorna prav ona. Velika zagovornica zdrave prehrane in zdravega načina življenja pa je prepričana, da tudi polna luna vpliva na oblikovalsko delo, zato se kreativnemu ustvarjanju ob njej vestno izogiba.

 •  
  Peter Dobovičnik

  Peter Dobovičnik

  Vodja projektov

  PR ninja prijetnega značaja. Moja supermoč, vključno z izjemno hitrimi in spretnimi potezami v skorajda popolni kamuflaži je, vašo poslovno zgodbo narediti vidno, drugačno, prepoznavno.

 •  
  Laura Rozman

  Laura Rozman

  Vodja projektov

  »Laula« (ime, ki ji je bilo dodeljeno takoj ob vstopu v ekipo Novelus) je steber hitre, jasne in ažurne komunikacije. Velika ljubiteljica sladkega je strastna Korošica, ki nam vsakodnevno postreže s tečajem koroškega dialekta.

 •  
  Maj Meden

  Maj Meden

  - Kreativa -

  Laoreet vestibulum cursus elit fringilla pretium Sed ut sodales quis pretium. Lorem vestibulum orci in commodo vestibm est ac semper.

 •  
  Blaž Kukovič

  Blaž Kukovič

  Digitalno oglaševanje

  Absolvent informatike in tehnologij komuniciranja, skrbnik načrtovanja, vzpostavitve in upravljanja oglaševalskih akcij Google AdWords, AdSense, YouTube in optimizacije za spletne iskalnike. Pozitiven, skrben in motiviran dosegati dobre rezultate!

 •  
  Damjan Markovič

  Damjan Markovič

  Vodja razvoja

  »Samo da preverim, ja je možno ja«
  Najmlajši član ekipe Novelus Digital in profesionalec na področju številk 0 in 1. V vseh kombinacijah. Podporni člen in nepogrešljiv element digitalnega ekostistema ter graditelj binarne arhitekture iz bitov in bajtov.

 •  
  Matej Lajh

  Matej Lajh

  Programer

  Mladi sodelavec, čeprav nekaj dni starejši od najmlajšega. Programer in developer, ki premišljuje v aplikacijah. »Koda mora biti lepa«. Predan, natančen, hiter.

 •  
  Ivan Krošl

  Ivan Krošl

  Informatik

  »Kateri kabel gre v to luknjo?«, vprašanje, ki ga Miki (kot ga kličemo) nemalokrat sliši od nežnejšega spola Novelus ekipe. Ne glede na to, ali je rdeča, zelena, črna, rumena, on zmeraj ve, kam sodi in kako nas nazaj povezati v svet elektronskih medijev.

 •  
  Novelus opica čimpi

  Čimpi

  Troublemaker

ZAKAJ AGENCIJA NOVELUS

 

Ker se nenehno izobražujemo na različnih področjih marketinga in PR-ja ter vam tako pomagamo vpeljati nove trende.

 

Ker dodobra poznamo medijsko strukturo, njeno delovanje in razvoj

 

Ker znamo strokovno presoditi, kateri medij je najbolj primeren za oglaševanje in zakaj.

 

Dobro poznavanje primerov dobrih praks - agencija ponavadi dela za več naročnikov, kar pomeni, da ima že preizkušene komunikacijske kanale.

 

Prilaganje stroškov skozi outsorcing kadrov.

 

Nižanje stroškov - namen agencije je, da svojim naročnikom pridobi najboljše cene zakupa medijskega prostora.

 

Lažje povezovanje na tujih trgih na področju marketinga in ostalih komunikacijskih veščin.

 

Pogled od zunaj na vaše storitve – na delo svojega naročnika gledamo od zunaj in tako lažje oceni način izbire komunikacijskih veščin.

STORITVE

piar

PR - Odnosi z javnostmi

Dogodki - organizacija dogodkov

Dogodki

oblikovanje

Oblikovanje

Spletne strani

Splet

Povečevanje prodaje

Povečevanje prodaje

Izobraževanja

Izobraževanja

Storitve na ključ

Storitve na ključ

Oglaševanje marketing marketinška agencija

Oglaševanje

Google Partner
Spletno oglaševanje

Novost v naši ponudbi: Oglaševanje Google AdWords na iskalniku Google in v mreži partnerskih spletnih portalov ter YouTube videooglaševanje!

Zagotavljamo vam vrhunske storitve, kar potrjuje tudi oznaka Google Partners, ki nam jo je kot eni izmed izjemnih agencij podelilo podjetje Google Inc.


Google Partner Badge

IZJAVE NAŠIH NAROČNIKOV

 • Jure Šacer

  direktor Termo shopa

  »Potrebo po komunikacijski agenciji smo zaznali v letu 2012, ko smo opazili, da trg od nas zahteva nenehno prisotnost in vidnost. Za Agencijo Novelus smo se odločili zaradi referenc, ažurnosti in zaupanja, da so sposobni in zmožni doseči cilje, ki smo si jih zadali. Menim, da bi vse več podjetij moralo vlagati tudi v ta segment določeno količino časa in denarja, saj lahko le tako postanemo vidni iz množice ponudnikov in storitev, ki nagovarjajo naše kupce.«

 • mag Mojca Letnik

  direktorica Saubermacher Slovenija

  »Z Agencijo Novelus smo pričeli sodelovati leta 2011, ko smo v podjetju začutili potrebo po intenzivnejši komunikaciji in bolj odgovornemu pojavljanju v medijih. Sodelovanje smo z leti le še okrepili, prav tako lahko rečemo, da smo spridom pričeli izkoriščati vse komunikacijske kanale, ki nam koristijo tako pri pridobivanju novih naročnikov kot pri ažurnem komuniciranju z našimi uporabniki. Delo agencije lahko vsekakor ocenjujemo kot strokovno in kakovostno.«

 • Bogdan Dobnik

  predsednik Združenja Ozara Slovenija

  »Srce in duša Agencije Novelus je ekipa predanih, delovnih in izkušenih ljudi, ki polna idej, optimizma ter zdrave trme vedno v celoti zadovolji naša pričakovanja ter izpolni tudi naše najbolj zahtevne in nemogoče želje!«

 • Anton Knez

  direktor Športnih objektov Maribor

  »S pomočjo Agencije Novelus smo v zadnjih dveh letih tudi šport in dvorane, ki jih ponujamo, približali ljudem. Pomembno je, da si z delom agencije, ki je na nek način tud tvoj glas in videz v javnosti, zadovoljen. In to lahko tudi mi potrdimo!«

 • Martin Šabec

  vodja Hotel Aleksander

  »V turizmu, ki ga vodimo v Hotelu Aleksander, je potreben zelo strokoven in profesionalen pristop v komunikaciji do naših gostov. Prav zaradi tega nam je sodelovanje z Novelusom v veliko pomoč in inspiracijo ob kreiranju novih idej.«

 • Simona Ržek

  Grand hotel Rogaška

  »Sodelovanje z Agencijo Novelus je prijetno, predvsem zaradi mladega, strokovnega in profesionalnega tima. Komunikacija in prave besede, ki jih izbiramo in s katerimi podajamo vsebine, so v turizmu ključ do uspeha, in tega se pri nas dodobra zavedamo. Vemo pa, da se znanje in veščine iz tega področja ne dosežejo kar čez noč, zato nam strokovna podpora pomeni ogromno.«

 • Igor Jakovljević

  regionalni direktor DPD Slovenija in Hrvaška

  »Po več kot 3. letih sodelovanja z Novelusom smo naredili velik korak in napredek na področju našega komuniciranja, posledično pa tudi zaradi tega okrepili našo prisotnost na tržišču. Verjamem, da nam je to tudi to pripomoglo k povečanju števila naših strank, katerega končni rezultat je povečanje prodaje, kar nam je tudi bil obojestranski cilj.«

 • Tomaž Rifelj

  direktor KWB Slovenija

  »Z ekipo Agencije Novelus smo pričeli sodelovati na osnovi odličnih referenc, ki dokazujejo sposobnost mladega kolektiva. Celosten servis, profesionalni odnos ter zaupanje nas tako spremljajo na skupni poslovni poti od pričetka leta 2014. Naš cilj je bil dolgoročna izboljšava komunikacije ter profesionalni odnos do javnosti, ki nam omogoča postajati bolj prepoznavni in vidni.«

apollo.pngberlitz.pngdpd.pngfarmadent.pnggrawe.pnghotelaleksander.pngkwb.pngmarles.pngmol.pngradenci.pngrimske.pngrogaska.pngsaubermacherslo.pngstaninvest.pngunicreditbank.pngunior.pngvzajemna.pngzzzs.png

KONTAKT

 • Agencija NOVELUS, d.o.o.
  Ulica heroja Nandeta 37
  SI-2000 MARIBOR
  Slovenija
 • +386 8 205 15 50

 • Sedež Agencije NOVELUS na Hrvaškem
  Poslovni centar VMD
  Ulica grada Vukovara 269D
  10000 Zagreb
  Hrvaška

 • Sedež Agencije NOVELUS v Srbiji
  Ušče Tower
  Bulevar Mihajla Pupina 6
  11070 Belgrade
  Srbija
 • Please use a REAL email address so that we can get back to you.
Spletno oglaševanje z Google AdWordsSpletno oglaševanje

Novost v naši ponudbi:
Oglaševanje Google AdWords na iskalniku Google in v mreži partnerskih spletnih portalov ter YouTube videooglaševanje!

Zagotavljamo vam vrhunske storitve, kar potrjuje tudi oznaka Google Partner, ki nam jo je kot eni izmed izjemnih agencij podelilo podjetje Google Inc.

Google Partner certifikat